För denna vecka har vi följande korta notiser i dagboken:

18 feb. Margit har fått fram sin första låda. I den hade vi några saker från de våra där hemma i Skoghus. Signe blev mycket glad över sina saker.

20 feb. Ato Idossa predikade även idag. Fru Wolde Mariam var hos oss på middag. Elsa hade även idag en stor söndagsskola. Jag har ägnat en stor del av dagen till brevskrivning. Brev till flera f.d. juniorer har jag sökt besvara.

Dessa brev har jag tyvärr inte i min ägo. Så vi får nöja oss med de korta notiserna i dagboken:

21 feb. Vi försöker att köpa upp teef medan den är billig. Därför gick Marebba idag med två män och sju åsnor till Bandira. Kedane återvänder från ett besök vid ett torg långt borta. Han hade sålt åtskilligt Vi samlar in ved för kommande regntid. En vedbod för vårt kök ska byggas. Trädgården vid floden har vi utvidgat.

22 feb. Regnen börjar komma. Därför kunde vi inte ha aftonbön ikväll. Våra flickor blevo mycket besvikna för den skull. De ville höra Guds ord. Marebba är tillbaka med säd. Nu börjar vi vänta på Stefanssons.

I Budbäraren den som kom ut den 27 feb. var följande bild publicerad med följande rader av Stefanssons inför deras utresa:

TACK OCH FARVÄL. Vi är nu på väg mot Malmö. Dimman ligger som ett vitt täcke under oss och solen lyser och förgyller. — Hälsningen till Missions Tidningen Budbäraren blev kvar i Solna och nu får vi i ”flygande hast” skriva en ny som vi postar i Malmö. — Vi ar just läst ett härligt Guds ord ur Ps. 68:35, ”Hans makt är i skyarna.” Tänk att Herrens makt omger oss överallt. Vi erfar det. Och varje Guds barn får dagligen vara föremål för den starka, stora trygghet som Guds överallt rådande allmakt skänker. ”Över djupen bär han oss. — Tack för förbön nu och i det kommande. Signe och Allan Stefansson.

EPSON MFP image

23 feb. Att få ordning på lille Johannes är inte lätt. Vi försöker nu med stränghet. Det goda samarbetet med sjukhuset fortgår. Vi har stor nytta av varandra. Antalet sjuka är mycket stort. Sargunaraj kunde idag vända tillbaka hem – fullt frisk.