5 sept: Vi har haft en god söndag med väl besökta gudstjänster.

9 sept: I dag återkom Gamada från sin långa resa i Wollega. Den har varit god för honom. Alla böcker har han lyckats sälja. Antalet uppgick till 486 st. Dessutom har han sålt många för Manfred i Nedjo och tillbringat tre veckor på evangelistkursen där. Det var roligt att vara med då han gjorde upp. 176.25 Birr.

10 sept: Det etiopiska årets sista dag är inne. Den firas som vanligt. Vi har nu några dagar iordningställt vår affär.

Jag har mycket lite information om denna bokaffär. Dels har pappa nämnt om ett ”gammalt bibelhus” tidigare (Se 17:20b Öppna dörrar i Wollega.) Om detta är en annan byggnad eller möjligen samma som renoverats vet jag inte? Om ett par veckor får vi höra om huset igen.

Den indiske läraren har varit hos oss i kväll. Ute är det sång och jubel bland folket.

11 sept: På denna nyårsdag har vi sökt göra det så trevligt som möjligt för våra barn. Därför hade vi dem alla i vårt hus på pepparsåsmiddag.

Ruth har haft det lite besvärligt med sitt hjärta de senaste dagarna.

Om nyårsfesten skriver mamma i ett brev:

Vi var 46 st. som var här inne hos oss och åt. Vi hade kokat en fin sås på ett får med både ägg och potatis i. Så hade vi citronvatten, och var sin banan som efterrätt. När måltiden var över hade vi en andaktstund med sång, bibelläsning och bön. Alla var glada och mycket tacksamma.